Klanten

Wil je jouw afspraken of reservaties automatiseren? Dan ben jij onze volgende klant! Kappersafspraken, klantenboekingen, vergaderruimtes, sportlessen, seminaries, raadplegingen, eventlocaties, … Omdat KeyPlanner laagdrempelig, overzichtelijk en online raadpleegbaar is, is het de geschikte planningstool voor een ruime waaier aan ondernemingen.

IJsbaan Leuven

IJsbaan Leuven

IJsbaan Leuven is een gekende zaak in de wijde regio van Vlaams Brabant. Er komen jaarlijks zo’n 200 000 unieke bezoekers over de vloer. Ze gebruiken KeyPlanner voor het beheer van de publieke schaatsbeurten en alle mogelijke reserveringen.

Woonzorgcentrum De Wingerd

Woonzorgcentrum De Wingerd

Woonzorgcentrum De Wingerd in Leuven zet de gezondheid van haar bewoners met dementie op de eerste plaats. Door de coronacrisis bleven alle deuren gesloten voor bezoek maar het centrum bleef niet bij de pakken zitten. Dankzij een houten constructie voor bezoekers en een online agenda hoeven bewoners en familieleden elkaar niet te missen in coronatijden.

Woonzorgcentrum Ter Meeren

Woonzorgcentrum Ter Meeren

De coronacrisis leidde in Ter Meeren in Neerijse tot een creatieve bezoekregeling: het terrasbezoek. Om het nieuwe bezoekerssysteem te organiseren en controleren, deed het woonzorgcentrum een beroep op de planning software van KeyPlanner.

Huize Chartreuze

Huize Chartreuze

Huize Chartreuze in Holsbeek verhuren zalen voor bijeenkomsten en vergaderingen. Klanten maken zelf de reserveringen van de zalen via KeyPlanner.